Reece Fokker

Ik ben Reece Fokker en ik heb samen met mijn moeder een eigen trainingsstal Una R Horses. Margriet behandelt en begeleidt de paarden van ons met fysiotherapie en chiropractie. Daarnaast behandelt Margriet mij ook indien nodig zodat ik naast mijn paarden zelf ook niet vast kom te zitten.

Margriet controleert en behandelt onze paarden waar nodig is, ik sta hier vaak bij omdat het super interessant is en omdat ik altijd veel uitleg krijg en veel vragen mag stellen. Margriet maakt je heel bewust van jezelf en wat je doet in de trainingen. Omdat je bewust wordt van jezelf in de trainingen en weet wat je paard voor spieren nodig heeft voor bijvoorbeeld een appuyement, dan kan je daar op in spelen met je trainingen.

Naast dat ik kijk bij de behandelingen helpt Margriet me ook bij de trainingen, we trainen dan aan de losgelatenheid van mijn paarden en dat ze alle spieren op de juiste manier gebruiken. Deze combinatie met mijn moeder en Margriet zorgt ervoor dat ik optimaal kan presteren  en dat ik bewust ben van mijn paard en van mijzelf.